از شرایط ویزای انگلیس توریستی می‌توان به تاریخچه سفری و مدارک مالی متقاضی اشاره کرد. ویزای توریستی انگلیس با توجه به هدف سفر متقاضی در مدت زمان های مختلف صادر می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب از دیگر مدارک ویزای توریستی انگلیس ارزش بیشتری دارد. مدت زمان صدور ویزای توریستی انگلیس، ۳ تا ۴ هفته کاری می‌باشد.

شرایط دریافت ویزای توریستی انگلیس

متقاضیان ویزای توریستی انگلیس، حتما باید برای ویزاهای تجاری و بازدید از خانواده خود، دعوت نامه ارائه کنند. در صورتی که برای این دو نوع ویزا دعوت نامه نداشته باشید، ویزا به شما اعطا نمی‌شود. همچنین برای اخذ ویزای توریستی انگلیس با هدف تفریح و گردشگری، به تاریخچه سفری و منابع مالی شما توجه می‌شود. در صورتی که تاریخچه سفری شما با منابع مالی تان مطابقت نداشته باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. پس، شما برای درخواست ویزای توریستی انگلیس باید حتما یا دعوت نامه ارائه کنید و یا اینکه تاریخچه سفری مناسب داشته باشید.

انواع ویزای توریستی انگلیس

۱. ویزا توریستی انگلیس با هدف بازدید از خانواده:

متقاضی ویزای توریستی انگلیس در صورتی که با هدف بازدید از خانواده خود به این کشور سفر کند، باید ویزای توریستی بازدید از خانواده را درخواست دهد. برای درخواست این نوع ویزا باید از خانواده خود در انگلیس دعوت نامه معتبر ارائه کنید. در این دعوت نامه حتما باید نسبت شخص متقاضی با شخص دعوت کننده ذکر شود.

۲. ویزای توریستی انگلیس با هدف تفریح و گردشگری:

اگر با هدف تفریح قصد سفر به انگلیس را دارید، باید ویزای تفریح و گردشگری توریستی انگلیس را درخواست کنید. برای درخواست این نوع ویزا، نیازی به دعوتنامه نیست و فقط به تاریخچه سفری و منابع مالی شما توجه می‌شود.

۳. ویزای توریستی انگلستان با هدف تجاری:

اگر با هدف حضور در همایش ها، سمینار ها و یا جلسات تجاری قصد سفر به انگلیس را دارید، باید ویزای توریستی تجاری انگلیس را درخواست کنید. برای درخواست این نوع ویزا، نیاز به دعوت نامه از سوی برگزار کننده همایش یا سمینار و یا شرکتی که بازدید می‌کنید، می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، اخذ ویزا و مشاوره با کارشناس ما تماس حاصل فرمائید.

۰۵۱۳۷۶۷۵۰۳۰ داخلی ۱۸۲