اخذ ویزای تحصیلی انگلستان همواره یکی از راه های مهاجرت به انگلستان محسوب میشود. تحصیل در انگلستان در مقاطع مختلف تحصیلی در سال های اخیر با استقبال چشمگیری همراه بوده است. تحصیل در کالج ها، دبیرستانها و دانشگاه های انگلستان مورد توجه بسیاری از افراد، مشتاق به ادامه ی تحصیل می باشد.

اگر شما فردی علاقمند به تحصیل در اروپا بخصوص کشور انگلستان میباشید مطمیئنا سوالات متفاوتی از قبیل نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلستان ، شرایط اولیه جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور، مراحل اقدام جهت دریافت ویزای تحصیلی انگلستان را در ذهن خود دارید و بسیار به آن اندیشیده اید. آیا دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های انگلستان امری سهل میباشد؟

افراد متقاضی مهاجرت تحصیلی به انگلستان باید پس از ورود به این کشور نسبت به اخذ اقامت تحصیلی و نهایتاً پیدا کردن کار پس از تحصیل نسبت به اخذ اقامت دائم و تابعیت انگلستان اقدام کنند. البته راه های دیگر مهاجرت به این کشور، اخذ ویزای کار انگلستان یا سرمایه گذاری در انگلستان است. نکته مهم این که تولد فرزند در انگلستان با توجه به اصل خون موجب اخذ اقامت نیست و روش مهاجرتی محسوب نمی شود. البته این مسئله قبلاً به طوری دیگر بوده است، یعنی تابعیت کشور انگلستان بر اساس قانون خاک بوده است.
شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در انگلستان

نظام آموزشی انگلستان بر حسب سن به چهار مرحله تقسیم بندی میشود که گذراندن دوره های آموزش ابتدائی و متوسطه برای دانش اموزان اجباری میباشد. توجه داشته باشید که این سیستم آموزشی در انگلستان، ولز، ایرلند شمالی با اسکاتلند متفاوت است. این نوع ویزای تحصیلی با نام tier4 child شناخته میشود که برای سنین زیر ۱۷ سال میتوان اقدام نمود، جهت اقدام برای این ویزا شخص نیازمند داشتن دانش زبان خاصی از جمله آیلتس یا تافل نمیباشد.

توجه داشته باشید که تحصیل در انگلستان بدون مدرک زبان نیز برای برخی دانشگاه های این کشور امکان پذیر است ولی معمولاً سفارت این کشور برای صدور ویزا مدرک زبان آیلس را لازم می داند. تحصیل در انگلستان به صورت رایگان نیست به جز اینکه شخص بتواند بورسیه تحصیلی یا فاند تحصیلی انگلستان را بگیرد. تحصیل رایگان در اتریش ، آلمان، نروژ و فرانسه امکان پذیر است. نکته دیگر اینکه افراد متقاضی تحصیل باید حساب هزینه زندگی دانشجویی در انگلستان را نیز داشته باشند که این هزینه ممکن است نسبت به کشورهای دیگر بیشتر باشد.

تحصیل در انگلستان بدلیل استفاده از جدید ترین سیستم های نظام آموزشی و امکانات ویژه ای همچون تجهیزات پیشرفته پزشکی و با توجه به وجود دانشگاه های با رنکینگ بالا مورد استقبال بسیاری از دانش آموزان در امر تحصیل پزشکی قرار گرفته است. دانشگاه های پزشکی این کشور از لحاظ رتبه بندی در ردیف صد دانشگاه برتر جهان قرار دارد. تحصیل رشته پزشکی در کشور انگلستان ۵ ساله و کوتاهتر از سایر کشورها از جمله ایران میباشد، که البته بایستی شرط سنی را برای اخذ پذیرش رشته پزشکی در کشور انگلستان تا ۲۳ سال در نظر گرفت تا شانس ویزا شدن فرد بالاتر رود.

هزینه تحصیل در دوره پزشکی و دندان پزشکی کشور انگلستان حداقل سالی ۱۸ تا ۲۰ هزار پوند متغیر میباشد. شما بایستی قبل از ورود به دانشگاه های پزشکی انگلستان دوره های تحصیلات تکمیلی همچون دوره های A-Level را در کالج های کشور انگلستان بگذرانید و سپس اقدام جهت ورود به دانشگاه های پزشکی نمائید، البته توجه داشته باشید که هر دانشگاهی سیستم خاصی برای گزینش و جذب دانشجوی خود دارد. کالج های این کشور شرایط بسیار مناسبی را برای دانش اموزان خود از جمله استفاده از زمین گلف، استخر، پرستار ویژه، زمین های ورزشی و … مهیا کرده است.

 

مزایای تحصیل در دبیرستان ها، کالج ها و دانشگاه های انگلستان

زمانی که شما فارغ التحصیل دانشگاه های این کشور باشید از لحاظ پیشنهاد شغلی و شرایط بعد از فارغ التحصیلی موقعیت مناسبی در ایران و ارو پا خواهید داشت.
تحصیل در کشوری انگلیسی زبان شرایط سهل تری را برای شما متقاضی محترم فراهم میکند.
تحصیل در کشور انگلستان در مقایسه با سایر کشورها کوتاهتر میباشد.
تحصیل در این کشور بر طبق آخرین متدهای آموزشی دنیاست و این نشان از آن است که شما وقت و هزینه خود را صرف کشور با ارزشی نموده اید که مدارک اخذ شده از آن، مورد تایید ایران و دیگر کشور های جهان میباشد.
ورود به کالج ها و دانشگاه های کشور انگلستان با آزمون ورودی و کنکور همراه نمیباشد و این خود مزیتی بسیار قابل اهمیت است.
شما پس از شش ماه حضور در کشور انگلستان میتوانید از خدمات بهداشتی و درمانی آن بصورت رایگان استفاده نمایید.

در نهایت موسسه حقوقی توسعه گران مهر مفتخراست با داشتن کادری مجرب از وکلای با تجربه خویش راه ورود به کالج ها و دانشگاه های انگلستان را برای شما هموار کند. همکاران ما از ابتدا تا انتها در باب تحصیل در انگلستان ، ویزای تحصیلی انگلستان جهت اخذ ویزا ، رزو خوابگاه ، ترانسفر فرودگاهی در خدمت شما دوست و هموطن فهیم میباشند، تا بتوانید آگاهانه تصمیم گیری نمائید و مسیری روشن را برای آتیه خود ترسیم کرده و انتخاب نمائید. توجه داشته باشید که ویزا شدن در سفارت انگلستان با توجه به سیستم امتیاز بندی که تعریف شده است، نیازمند به چیدمان و دقت خاصی دارد که نهایتا به ویزا شدن فرد منتهی گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ، اخذ و مشاوره با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

۰۵۱۳۷۶۷۵۰۳۰ داخلی ۱۸۱ و ۱۸۶