ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویدادهای تجاری و گردش در استرالیا را می‌دهد. شما درصورتی می‌توانید موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا شوید که قصدتان فقط مسافرت به استرالیا باشد و به عبارتی هدفی برای اخذ اقامت استرالیا و ماندن در این کشور نداشته باشید.

تقریباً دلیل رد‌شدن خیلی از تقاضاها برای اخذ ویزای توریستی این مسئله بوده که افسر پرونده متقاعد نشده است که فرد متقاضی صرفا به قصد گردشگری تمایل به ورود به استرالیا را داشته است. در همین راستا می‌توانید از یک وکیل مهاجرت به استرالیا کمک بگیرد تا با مشکلی مواجه نشوید.

ویزای توریستی استرالیا

اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید. همچنین اگر پدرو مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید. هزینه این ویزا ۱۳۵ دلار استرالیا می باشد.

اگر از استرالیا اقدام کردید هزینه ویزا ۳۴۰ دلار استرالیا می باشد.

با دریافت ویزای توریستی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا ۳ ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:

هزینه بررسی پرونده متقاضی توسط سفارت، از جولای ۲۰۱۵، ۱۳۵ دلار استرالیا می باشد. این هزینه در صورت رد پرونده توسط سفارت، مسترد نمی شود. برای اطلاع از هزینه ی خدمات این دفتر، با ما تماس بگیرید.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا:

  • پرکردن فرم برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد.
  •  فرم شماره ۱۴۱۹ یا فرم شماره ۱۴۱۸ یا فرم شماره ۱۴۱۵ را پر کنید. با مشاور خود برای اطلاع از تکمیل فرم صحیح مشورت نمایید.
  • پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • اگر بچه زیر۱۸ سال همراه دارید که یکی از والدین یا هر دوی والدین همراه او نیستند فرم های ۱۲۲۹ پر شوند و اظهارنامه قانونی که بچه تحت تکلف شماست یا رضایت نامه دارد.
  • اگر بچه شما در استرالیا تحت تکلف کسی بود، شخص مورد نظر فرم ۱۲۵۷ را پرکند.
  • یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد. همچنین نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل:

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • اگر توریستی به استرالیا سفر می کنید، برنامه ی سفر خود را دقیق عنوان کنید. (شاخه توریستی).
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی)
  • مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
  • نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
  • از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

جهت کسب اطلاعات بیشتر ، اخذ و مشاوره با کارشناس ما تماس حاصل فرمائید.

۰۵۱۳۷۶۷۵۰۳۰ داخلی ۱۸۲